Sertai Komuniti "Mat Periuk"

Wednesday, November 25, 2009

Khatijah Ibrahim Cooking show

video

Korang kat Malaysia pernah tgk tak cooking show Khatijah Ibrahim with maggi nie? Sebenarnya rancangan nie pernah ditawarkan kat mat periuk masa mat periuk balik shooting utk Babas last year, tapi entah tak tau apa jadi,...senyap aje.. tup! tup! keluar dgn hostnya Kak Khaty (kalau ikut pangkat kena panggil auntie pasal kak khatie dah ada cucu tapi oleh kerana kak khatie masih maintain cun..heheheh kita panggil kakak lah ye)Takpe itu namanya takde rezeki. Anyway komen mat periuk about this 5 minutes cooking program atau biasa dipanggil capsule nie memang best! I like everything about it, montage, graphic, kitchen setting, lagu dia, camera works (macam tgk iklan) and the best mestilah hostnya kak kathy!...honestly dia memang natural, rileks and know what shes doing. She really can sing, act and cook! Menu2 dia memang simple, yelah for 5 minutes program what do u expect kan tapi overall well done! Two tumbs up kak and to the rest of the team too!

No comments: