Sertai Komuniti "Mat Periuk"

Monday, March 7, 2011

peluang yg terpaksa ditolak

Alhamdullilah sejak bermula tahun baru nie, mat periuk dapat banyak juga offer utk host rancangan TV di Malaysia. Tapi terus terang setakat ini, hanya satu aje yg mat periuk buat sebab masa shooting kena dgn jadual free dari study mat periuk (tgh cuti new year & summer). Program tu ialah Sarjan Saji Musim ke 3. Insyallah akan keudara di TV3 pertengahan tahun ini. Walaupun kadang2 rasa macam sayang dan terkilan tapi mat periuk mesti menumpukan 100% pada PhD yg sedang diusahakan, kehadiran kesini dgn satu misi je iaitu balik dgn gelaran tersebut. Ada juga terima offer disini, boleh tahan juga lumayannya tapi mat periuk masih kuatkan diri kerana mat periuk masih tetap sayang kan UiTM, masih tetap sayangkan Malaysia.

Pengalaman shooting Sarjan Saji 3 memang best, production team yg terbaik, suasana kerja pun terbaik dan artis2 undangan yg sporting dan yg terbaik jugak. Antaranya Memey, Nubhan, Fida, Dina, Fauzi Nawawi, Didie Alias dan ramai lagi. Tunggu mat periuk dan Sarjan Jamil di kaca TV anda nanti...

Mat Periuk: Insyallah kalau ada offer yg diterima dan kena dgn timing atau jadual mat periuk disini, Insyallah mat periuk akan usahakan.


Macho Man aka Sarjan Jamil

Tinggi & lemah lembut si Memey nie....untung Abg Norm heheheh

aksi cameraman Bro Khairul dicelah2 pokok shooting Nubhan

1 comment:

yangbaik said...

UiTM di hatiku... semoga terus sukses dan dapat buat rancangan masakan lagi yang best.. :)