Sertai Komuniti "Mat Periuk"

Monday, March 26, 2007

LONGEST 'KUIH KETAYAP' IN MALAYSIA


Sweet Success! The longest 'kuih ketayap' in Malaysia has entered the Malaysia Book Of Record on the 10 March 2007. Thanks a million to all my student of Diploma in Chef Training - UiTM Penang and the chefs of course. Every single kuih ketayap from 3,600 pieces that we manage to put together means a lot to this project.I'm proud of you guys!362.8 meter! WOW!

3 comments:

shafiq@awang said...

alhamdullillah...
berkat kerjasama yang diberikan oleh sifu kamarul dan rakan2 telah menjayakan lagi projek jutaan ringgit ni..haha..walaupun sminggu tidur xpnah ckup, n tahap kerisauan terhadap projek ini yang meninggi, akhirnya membuahkan hasil sekaligus memartabatkan nama uitm di mata global..kerjasama dri budak2 chep geng ketayap making amat dihargai..
kepada sifu kamarool,hasil didikan chep telah menjadikan kami warga yang berguna dalam bidang masakan yang selama ni di anggap bukan bidang professional..especially tuk geng nam jahanam yang slalu mgkucar kacirkan kelas, skang ni dah makin berjaya..peace 2 you chep...

chef kamarul said...

alhamdullilah..

kalau seseorang tu dah buat keputusan jadi 'cikgu'aka 'sifu', maka takda apa lagi dah impian dia selain melihat anak2 murid dia berjaya...

kalau marah tu tandanya 'cikgu' tapi ambil berat bukan lepas tangan...pasal kalu budak gagal pun dia punya gaji tak turun pun...niat kena betul hati kena bersih nak 'cikgu' nie....

*nasihat utk saya dan ramai anak2 murid saya yg sekarang nie pun pegang title ' cikgu' aka 'sifu'..

Anonymous said...

[url=http://community.bsu.edu/members/buy+online+Viagra.aspx]Viagra cheap[/url]